Check In
Check out
Rooms
Guest
Powered by

HOTEL ALION

Hotel Alion ndodhet në Durrës dhe ofron restorant dhe tarracë për të shijuar pasditet pas plazhit. Hotel Alion është hotel me 4 yje dhe përmban dhoma të pajisura me ajër të kondicionuar, WiFi falas dhe tualet privatë. Tek ne do të gjeni vendin ideal për të pushuar në Durrës.

HOTEL ALION

Hotel Alion ndodhet në Durrës dhe ofron restorant dhe tarracë për të shijuar pasditet pas plazhit. Hotel Alion është hotel me 4 yje dhe përmban dhoma të pajisura me ajër të kondicionuar, WiFi falas dhe tualet privatë. Tek ne do të gjeni vendin ideal për të pushuar në Durrës.

DHOMAT TONA

SHERBIMET TONA

null

Dhoma Familjare

null

Wifi Falas

null

Restorant

null

Bar

REZERVO TANI NË HOTELIN TONË

Kaloni pushime të paharrueshme pranë Hotel Alion!