Dhomë Dopio Deluxe

Dhoma Dopio Deluxe përfshin një krevat dopio, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Kjo dhomë është e përshtatshme për një çift dhe përmban…

Dhomë Dopio Deluxe me Pamje nga Deti

Dhoma Dopio Deluxe përfshin një krevato dopio, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Kjo dhomë është e përshtatshme për një çift…

Dhomë Treshe Deluxe me Ballkon & Pamje nga Deti

Dhoma Treshe Deluxe përfshin një krevat dopio, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Kjo dhomë është e përshtatshme …

Suite me Ballkon & Pamje nga Deti

Suita përmban një krevat dopio dhe një sofa, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Dhoma është e përshtatshme për një familje dhe përmban të gjitha facilitetet…

Dhomë Katërshe Deluxe

Dhoma Katërshe përfshin një krevat dopio dhe një sofa, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Dhoma është e përshtatshme për një familje dhe përmban të gjitha facilitetet …

Dhomë Katërshe me Ballkon & Pamje nga Deti Anësore

Dhoma Katërshe përfshin krevat dopio dhe një sofa, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Dhoma është e përshtatshme për një familje …

Dhomë Katërshe Deluxe me Ballkon

Dhoma Katërshe Deluxe përfshin një krevat dopio dhe një sofa, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Kjo dhomë është e përshtatshme për një familje…

Dhomë Katërshe me Tarracë / Kati 0

Dhoma Katërshe përmban një krevat dopio dhe një sofa, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Dhoma është e përshtatshme për një familje dhe përmban të gjitha facilitetet…

REZERVO TANI NË HOTELIN TONË

Kaloni pushime të paharrueshme pranë Hotel Alion!