quadruple-main

Dhomë Katërshe Deluxe

Dhoma Katërshe përfshin një krevat dopio dhe një sofa, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Dhoma është e përshtatshme për një familje dhe përmban të gjitha facilitetet e nevojshme për të kaluar pushime relaksuese.

null

Një krevat dopio + sofa

null

Sipërfaqja 28m²

null

Ajër i kondicionuar