deluxe-room

Dhomë Dopio Deluxe

Dhoma Dopio Deluxe përfshin një krevat dopio, ajër të kondicionuar dhe facilitete të tjera. Kjo dhomë është e përshtatshme për një çift dhe përmban të gjitha facilitetet e nevojshme për të kaluar pushime relaksuese.

null

1 krevat dopio

null

Sipërfaqja 20m²

null

Ajër i kondicionuar